Onze mensen staan voor u klaar

Onze diensten


test diensten3

Spaanswonen betekent voor u zorgeloos wonen in Spanje. Van aankoopbegeleiding tot beheer van uw woning, indien gewenst regelen wij alles voor u. Geïnteresseerd geworden door onze site? Kom dan eens langs op ons kantoor te Hazerswoude-Rijndijk. Hier kunnen wij u nog veel beter voorlichten en eventueel samen met een van onze verkopers een bezichtiging plannen in het zonnige Spanje. Dit alles is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets! Ga eens kijken samen met uw partner, als u dan toch niet geïnteresseerd bent, heeft u in ieder geval een gezellig uitstapje gehad.

Onze service:

  • Zoekhulp

  • Aankoopbegeleiding

  • Beheer

  • Verhuur

  • Vakantiehulp

  • Inrichting

Zoekhulp

Op onze site kunt u middels onze zoekmachine bekijken, welke woningen wij in ons bestand hebben staan. Ziet u echter uw droomhuis er nog niet bijstaan, maar bent wel geïnteresseerd in deze omgeving, dan vinden wij alsnog de perfecte woning voor u. Kom eens langs op ons kantoor in Nederland en geef uw wensen te kennen, onze mensen gaan dan geheel vrijblijvend aan de slag om de woning van uw dromen te vinden.

Aankoopbegeleiding

Er komt veel bij kijken om alles goed te regelen in een land als Spanje. Spaanswonen zal u echter begeleiden tijdens dit proces. Wij werken alleen samen met gerenommeerde aanbieders van onroerendgoed, maar ondanks dat zullen wij het hele proces goed voor u bewaken. Het oude Spanje bestaat gelukkig niet meer, tegenwoordig is ook hier alles goed geregeld. Net als in Nederland wordt u 100% eigenaar van de woning. In Spanje stel je tevens zelf een advocaat aan, die alles regelt met de notaris. Er zijn hier goede Nederlandstalige advocaten die u kunnen begeleiden. De kosten van een advocaat zijn al verwerkt in de kosten/koper. Wij stellen voor u een duidelijk overzicht op van alle kosten, zodat u niet achteraf geconfronteerd wordt met allerlei onvoorziene uitgaven. Tevens kunnen wij voor u een hypotheek regelen.

Aankoopkosten           Hypotheek voorbeeld  

Beheer

beheer

Indien gewenst beheren wij de woning voor u. Dit kan op heel veel manieren gebeuren, zodat u zelf mag aangeven wat u van ons verlangt. Als u bijvoorbeeld gasten krijgt, dan kunnen wij de sleutels voor hen regelen en eventueel schoon beddengoed. Als u zelf op vakantie wilt gaan, dan kunnen wij onze schoonmaakdienst de woning alvast laten schoonmaken, zodat u niet eerst een halve dag aan het poetsen bent om alles schoon te krijgen. Indien er storingen zijn, dan kunnen wij gelijk een onderhoudsmonteur regelen. Als er niemand aanwezig is in het huis, dan zullen onze mensen het huis elke maand nazien en luchten.

Beheersinformatie & kosten

 

Verhuur

Als u de woning wilt verhuren, dan kunnen wij dat voor u regelen. Ook hier zijn er veel mogelijkheden, zodat u zelf weer mag aangeven wat u van ons verlangt. Wij kunnen de woning bijvoorbeeld het hele jaar verhuren, of u verhuurt het voor het grootste gedeelte zelf en wij gaan op zoek naar huurders, als u het zelf niet verhuurt heeft. Middels het internet kunt u in een overzichtelijke agenda precies zien wanneer uw woning bezet is. Tevens kunt u hier zelf  een boeking toevoegen.

Voorbeeld huurinkomsten                 Voorbeeld op verhuursite

 

Vakantiehulp

mensen

Als u op vakantie bent, dan moet alles natuurlijk goed geregeld zijn. Stel u wordt ziek, of die kiespijn wordt steeds erger! Ook dan staan wij voor u klaar. U beschikt over een vast telefoonnummer, die ter plaatse wordt opgenomen door onze Nederlandstalige medewerkers. Zij ondernemen direct aktie op alle voorkomende problemen. Zo kunnen u en/of uw gasten genieten van een onbezorgde vakantie.

shutterstock_13452847